2013-12-27 14:15:44• hírek • Szatmár.ro

Élőzenés táncházat tartanak december 29-én Erdődön

Nagybányai zenekar fog zenélni az évvégi táncházban, amelyet Erdődön rendeznek meg.

Az Erdődi Petőfi Kör élőzenés táncházat szervez december 29-én a helyi kultúrotthonban, 17 órai kezdettel. Bányai Zoltántól, a civil szervezet alelnökétől megtudtuk: idén már egyszer tartottak ilyen rendezvényt, a mostanit pedig azért szervezik éppen a két ünnep között, mert ilyenkor a gyerekek és a fenőttek is kicsit szabadabbak. Ráadásul a táncházzal jól rá lehet hangolódni a hamarosan sorra kerülő nagy mulatságra, a szilveszterre is.

Kása Zsolt néptáncoktató a Szatmár.ro kérdésére elmondta: a közelgő erdődi rendezvény "műsorán" népi gyermekjátékok, felcsíki és moldvai táncok szerepelnek, a program lejártával pedig kívánság szerint húzzák a zenészek.

A talpalávalót a nagybányai Berena zenekar biztosítja, a résztvevő gyerekek számára pedig valószínűleg nagy élmény lesz megtapasztalni az élőzenés táncház varázsát. Bányai Zoltán szerint a környező településekről is szép számmal érkeznek majd érdeklődők az erdődi rendezvényre.

A táncházat Kása Zsolt és Kása Melinda fogja vezetni. A belépés természetesen ingyenes, a rendezvény fő támogatója pedig a Communitas Alapítvány.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: